AVOIMET TYÖPAIKAT

Työpaikka Spoonista?

Spoonissa jokainen päivä on erilainen! 

Ravintola Spoonilla on kolme ravintolaa, joista kaksi ovat auki keväästä myöhäiseen syksyyn. Spoon Pickala Siuntiossa ja Spoon Kytäjä Hyvinkään kupeessa Kytäjällä. Ympärivuotisesti palvelua saa Spoon TAGista Espoosta. 

Ravintolat sijaitsevat vilkkaiden golfkenttien yhteydessä, joten iloista kuhinaa kenttien avauduttua riittää. 

Meillä Spoonissa valmistat itsenäisesti konseptimme mukaisia annoksia tuoreista raaka-aineista. Et kärsi puolivalmisteista, vaan pääset valmistamaan maukkaat annokset tuoreista ja kauden mukaisista raaka-aineista!

Lisäksi Ravintola Spoon järjestää yli 200 tapahtumaa vuodessa. Tarjoilussa monipuolisesti erilaisia premiumbuffet ruokailuita. Meillä on 

Spoonissa kehityt ammatissasi monipuolisesti ja vauhtia riittää koko kauden ajan! Kattavat työsuhde edut. Alan kokemus ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut tehtäviin. 

Työpaikka Spoon Kytäjältä

NYT HAUSSA!

KOKKI

Pystyt itsenäisesti valmistamaan konseptimme mukaisia annoksia tuoreista raaka-aineista.
Meillä sinun ei tarvitse kärsiä puolivalmisteista, vaan pääset valmistamaan maukkaat annokset tuoreista ja kauden mukaisista raaka-aineista!

Spoonissa jokainen päivä on erilainen! Palvelemme golfkaudella asiakkaita todella monipuolisen tuotevalikoiman turvin.

Järjestämme myös yli 100 tapahtumaa vuodessa, joissa asiakkaille tarjotaan monipuolisesti erilaisia premium buffet ruokailuita.

Meillä pääset kehittymään ammatissasi monipuolisesti ja vauhtia riittää koko kauden ajan!

Lisätietoja: Työmarkkinatori

KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖ

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen keittiön vuoropäällikköä vahvistamaan tiimimme päivittäistä johtoa!

Pystyt itsenäisesti, kuitenkin keittiömestarin ohjauksessa, johtamaan keittiötiimin onnistumisesta onnistumiseen.

Pääset osana luomaan ja suunnittelemaan ruokalistoja, lounaslistoja sekä tapahtumia, joita Spoonissa järjestetään yli 200 vuodessa!

Lisätietoja: Työmarkkinatori

TARJOILIJA

Hei sinä motivoitunut, innostunut ja oppimisen janoinen ravintola-alan ammattilainen, opiskelija tai muuten motivoitunut tekijä!

Haluaisitko viettää elo-lokakuun upeissa luonnon maisemissa ja huikeassa työporukassa vauhdikasta duunia tehden? Jos näin on, tule meille töihin!

Me koulutuamme sinut tehtäviin, joten aikaisempi kokemus ravintola- tai asiakaspalvelu-alalta ei ole välttämättömyys, mutta katsotaan toki eduksi.

Edellytyksenä työhön 18-vuoden ikä sekä anniskelu- ja hygieniapassi.

Lisätietoja: Työmarkkinatori

Ota pian yhteyttä pasi@ravintolaspoon.fi 

+358 50 588 9032   ja paikka voi olla sinun!

Lähetä avoin hakemus tai tiedustele vapaita paikkoja.

Olemme auki huhtikuusta-marraaskuuhun. Ilmiannan itsesi sinä motivoitunut ja leveän hymyn tekijä. Alan kokemus ei pakollinen, mutta katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut tehtäviin. 

Lisätietoja: pasi@ravintolaspoon.fi | tero@fbk.fi | sebastian@fbk.fi

Työpaikka Spoon Pickalasta

NYT HAUSSA!

KOKKI

Pystyt itsenäisesti valmistamaan konseptimme mukaisia annoksia tuoreista raaka-aineista.
Meillä sinun ei tarvitse kärsiä puolivalmisteista, vaan pääset valmistamaan maukkaat annokset tuoreista ja kauden mukaisista raaka-aineista!

Spoonissa jokainen päivä on erilainen! Palvelemme golfkaudella asiakkaita todella monipuolisen tuotevalikoiman turvin.

Järjestämme myös yli 100 tapahtumaa vuodessa, joissa asiakkaille tarjotaan monipuolisesti erilaisia premium buffet ruokailuita.

Meillä pääset kehittymään ammatissasi monipuolisesti ja vauhtia riittää koko kauden ajan!

Lisätietoja: Työmarkkinatori

 

KASSATARJOILIJA/KIOSKIMYYJÄ

Hei sinä motivoitunut, innostunut ja oppimisen janoinen ravintola-alan ammattilainen tai opiskelija!
Haluaisitko viettää ensi kesän upeissa luonnon maisemissa ja huikeassa työporukassa vauhdikasta duunia tehden? Jos näin on, tule meille töihin!

Me koulutamme sinut tehtäviin, joten aikaisempi kokemus ravintola- tai asiakaspalvelu-alalta ei ole välttämättömyys, mutta katsotaan toki eduksi.

Lisätietoja:

Tarjoilija: Työmarkkinatori

Kioskityöntekijä: Työmarkkinatori

 

Lähetä avoin hakemus tai tiedustele vapaita paikkoja.

Olemme auki huhtikuusta-marraskuuhun. Ilmiannan itsesi sinä motivoitunut ja leveän hymyn tekijä. Alan kokemus ei pakollinen, mutta katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut tehtäviin. 

Lisätietoja: taina@ravintolaspoon.fi | tero@fbk.fi | sebastian@fbk.fi

Työpaikka Spoon TAGista

NYT HAUSSA KOKKI!

Pystyt itsenäisesti valmistamaan konseptimme mukaisia annoksia tuoreista raaka-aineista.
Meillä sinun ei tarvitse kärsiä puolivalmisteista, vaan pääset valmistamaan maukkaat annokset tuoreista ja kauden mukaisista raaka-aineista!

Spoonissa jokainen päivä on erilainen! Palvelemme golfkaudella asiakkaita todella monipuolisen tuotevalikoiman turvin.

Järjestämme myös yli 100 tapahtumaa vuodessa, joissa asiakkaille tarjotaan monipuolisesti erilaisia premium buffet ruokailuita.

Meillä pääset kehittymään ammatissasi monipuolisesti ja vauhtia riittää koko kauden ajan!

Lisätietoja: Työmarkkinatori

Lähetä avoin hakemus tai tiedustele vapaita paikkoja.

Olemme auki ympärivuoden. Ilmiannan itsesi sinä motivoitunut ja leveän hymyn tekijä. Alan kokemus ei pakollinen, mutta katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut tehtäviin. 

Lisätietoja: pasi@ravintolaspoon.fi | tero@fbk.fi | sebastian@fbk.fi

YHTEYSTIEDOT

SPOON TAPIOLA

Turveradantie 17

02180 Espoo

tapiola@ravintolaspoon.fi

+358 41 311 6318

SPOON PICKALA

Golfkuja 4

02580 Siuntio

pickala@ravintolaspoon.fi

+358 50 443 1813

SPOON KYTÄJÄ

Kytäjäntie 1265

05720 Hyvinkää

kytaja@ravintolaspoon.fi

+358 41 311 2714

MYYNTI

spoon@ravintolaspoon.fi