Spoon Catering ja yksityistilaisuudet

Spoon Cateringilta korkeatasoiset ja täysin tarpeen mukaan räätälöitävät catering-palvelut ja yksityistilaisuudet. Tilaisuuksia toteutetaan sekä yritys- että yksityisasiakkaille koko Uudenmaan alueella. 

Spoon Cateringiltä saat henkilökohtaista, joustavaa palvelua. Tiukat deadlinet tai vaativat tilaisuudet eivät hätkäytä Spoonilaisia – Catering toimii taatusti, luotettavasti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Spoonin Catering mahdollistaa yritystilaisuudet jopa 500 henkilölle. Valmiita menuja sivuilta on turha etsiä, sillä tilaisuuksien menut suunnitellaan yksilöllisesti. Spoonilta toiveidesi mukaiset ja makuiset – uniikin tilaisuudet.

Kaikki alkaa suunnittelusta

Kaikki tilaisuudet ovat uniikkeja ja hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, joten Spoon Catering tarjoaa ilmaisen ensitapaamisen tilaisuuden suunnitteluun. 

Ensitapaamisella kartoitetaan tilaisuutesi tarpeet ja toiveet. Pääset suunnittelemaan yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa puitteet ikimuistoiselle tunnelmalle ja unohtamattomille makuelämyksille. Järjestä uniikki tilaisuus, jota voi muistella vielä vuosienkin päästä.  

Huippulaatuiset raaka-aineet

Spoonin ruokafilosofiaan ei kuulu puolivalmisteiden käyttö. Tarjoilut toteutetaan alusta loppuun saakka itse, raaka-aineita kunnioittaen. Spoon käyttää tarjolla olevia, sesonkeja mukailevia raaka-aineita ja lähituontoa. Raaka-aineiden laatu on kunnia-asia Spoonille.

Tilausuuksien menut suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja toteutetaan Spoonin keittiössä alusta loppuu, huippulaatuisista raaka-aineita. Tuliko jo vesi kielelle?

Avaimet käteen palvelu

Spoon Cateringilta kokonaisvaltaisia ratkaisuja tilaisuuksiin. Unohtumattomien makuelämyksien lisäksi Spoonilta kaikki mitä ikimuistoiseen tilaisuuteen tarvitaan:

  • Ammattitaitoinen henkilökunta 
  • Astiastot ja kalusteet
  • Tilan somistaminen
  • Kukkatilauksen ja asettelut
  • Musiikki ja esiintyjät

Spoon Cateringilta saat valmiin Avaimet käteen -ratkaisun, jossa kaikki on otettu huomioon tai vain ruokakuljetukset paikan päälle. Mitä tarvitsetkin – Spoon Catering toteutettaa.

Vuosipäivät, perhejuhlat, isot yritystilaisuudet tai yksityisillallinen ikimuistoisella personal chef-konseptilla? Koosta riippumatta jokaista Spoon Catering-tilaisuutta yhdistää maukas ruoka ja uniikki tunnelma. 

Sinun tilaisuus – suunnitellaan se yhdessä.

Varaa ilmainen ensitapaaminen nyt ja laitetaan viisaat päät yhteen – Spoon Cateringilta uniikit tilaisuudet ja unohtumattomat makuelämykset!

PYYDÄ TARJOUS!

YHTEYSTIEDOT

SPOON TAPIOLA

Turveradantie 17

02180 Espoo

tapiola@ravintolaspoon.fi

+358 41 311 6318

SPOON PICKALA

SPOON KYTÄJÄ

Kytäjäntie 1265

05720 Hyvinkää

kytaja@ravintolaspoon.fi

+358 41 311 2714

MYYNTI

spoon@ravintolaspoon.fi

Välitämme tietosuojastasi

Käytämme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita voidaksemme tarjota parhaan mahdollisen kokemuksen asiakkaille verkkosivustollamme.