Spoonboksilogovalkoinen

Spoonin juhlaboksi

”Spoonin juhlaboksi on ainutlaatuinen konsepti, jolla juuri Sinä voit olla ”Oman elämäsi Masterchef”!

Spoonin juhlaboksissa saat kotiisi toimitettuna täysin esivalmistellun kolmen ruokalajin menukokonaisuuden, jonka viimeistelet itse kotona. Olemme tehneet myös viimeistelystä sinulle mahdollisimman helppoa; Kun tilaat Spoonin juhlaboksin saat mukaan video-ohjeet, joiden avulla ei voi mennä pieleen. Rakenna oma kokonaisuutesi menusta ja valmistaudu hemmottelemaan läheisiäsi ja pitämään hauskaa keittiössä! Niin, ja toimitus kotiovelle asti ei myöskään maksa mitään!

Tilaa boksit verkkokaupastamme, jossa pääset tekemään valinnat menukokonaisuuksiin. Voit myös huoletta valita eri menukokonaisuuksia, jotta jokainen saa juuri haluamansa annokset ja sinä pääset loistamaan keittiössä!

Spoonin juhlaboksien sisällöt valmistamme aina alusta asti omassa keittiössämme ja mahdollisimman pitkälle kotimaisista raaka-aineista. Yhteistyökumppanimme, kuten Lihakauppa Roslund, Tuomaan kalatukku sekä Kanta-hämeen tuoretuote, takaavat meille aina laadukkaat raaka-aineet!

Mistä ja milloin?

Tilaa boksisi jo tänään ja tiedät mitä teillä syödään seuraavana juhlapyhänä ja mistä keskustellaan sitä seuraavana; Nimittäin Sinun Masterchef tasoisesta suorituksesta keittiössä!

Spoonin juhlaboksit ovat tilattavissa seuraaville juhlapyhille: (Toimitukset ja noudot edeltävänä päivänä)

Isänpäivä 14.11.2021 (toimitus ja nouto 13.11)