AUKIOLOAJAT

Avoinna – Tervetuloa!

Ma-La | 8-22

Su | 8-20

Lounas

Ma-Pe  ❘  11-15

La  | 12-16

A la carte -menu

Ma-pe 15-21

La 11-21 | Su 11-19.30

LOUNAS & MENUT

Lounasta on tarjolla ma-pe klo 11-15 ja lauantaisin klo 12-16. Lämmin lounas tulee pöytiin tarjoiltuna. Päivittäin vaihtuvien annosten lisäksi tarjolla on viikko annokset lounasaikaan. 

Lisäksi vaihtuvat ala carte -menut. Menut ovat tarjolla arkisin ma-pe klo 15 jälkeen ja la-su jo klo 11 alkaen.

Tutustu lisäksi monipuoliseen cocktail- ja viinitarjontaamme. 

Suussa sulavan herkulliset annoksemme valmistetaan aina tuoreista raaka-aineista alusta asti itse. 

Catering-palvelut

Spoon Cateringilta korkeatasoiset ja täysin tarpeen mukaan räätälöitävät catering-palvelut ja yksityistilaisuudet. Tilaisuuksia toteutetaan sekä yritys- että yksityisasiakkaille koko Uudenmaan alueella.

KOKOUSPAKETIT

Kauttamme järjestät helposti niin pienet ja intiimit kokoukset kuin isommatkin tiimitapaamiset. Kabinetissa on käytössäsi AV-laitteisto ja tarjoilut ovat takuulla herkulliset! Tiedustelut: tapiola@ravintolaspoon.fi

MEILLE TÖIHIN

Spooniin töihin? 

Käy kurkkaamassa millaista meillä on olla töissä ja katso samalla avoimet paikat.

TARINAMME

Ravintola Spoon on syntynyt rakkaudesta ja intohimosta hyvää ruokaa ja täydellistä tunnelmaa kohtaan. Meille kaikkein tärkeintä on se, että Sinä olet tyytyväinen. Olit sitten käynyt ravintolassamme, järjestänyt juhlasi kauttamme tai tilannut Personal chefin illallisellesi. Siksi sloganimme onkin ”Ruokaa suurella sydämellä ja leveällä hymyllä. Aina.”

TILAA UUTISKIRJEEMME

Liity Spoonin perheeseen, etkä missaa tapahtumia ja parhaimpia tarjouksia! Liittymisetuna saat alennuksen seuraavasta tilauksestasi ravintolassa.

OTA YHTEYTTÄ

Spoon TAGi - Tapiola

Turveradantie 17, 02180 Espoo

Puhelin

Sähköposti

Välitämme tietosuojastasi

Käytämme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita voidaksemme tarjota parhaan mahdollisen kokemuksen asiakkaille verkkosivustollamme.