Spoonpickalawhite

Ravintola Spoon hemmottelee hyvän ruuan ystäviä Kirkkonummen seudulla

Toivotamme jokaisen hyvän ruuan ystävän tervetulleeksi lämminhenkiseen Ravintola Spoon – Pickalaan. Monipuolisen listamme jokainen annos tehdään laadukkaista raaka-aineista alusta saakka itse.

Rakastettu ravintola Spoon siirtyy huhtikuussa 2020 Kirkkonummen kupeessa sijaitsevan Siuntion Pickalaan! Toivotamme jokaisen hyvän ruuan ystävän tervetulleeksi maistelemaan herkullisia annoksiamme kattavasta ruokalistastamme. Olet myös tervetullut nauttimaan tasokkaasta lounasbuffetistamme viikon jokaisena päivänä huhtikuusta lokakuun loppuun saakka.

Tavoitteenamme on ollut alusta saakka tarjota jokaiselle asiakkaallemme lähiseudun parasta fast casual -ravintolaruokaa. Siksi valmistamme kaikki annoksemme korkealaatuisista raaka-aineista, sesongin tarjontaa kunnioittaen! Listaltamme löydät sesongin mukaan vaihtuvien annosten lisäksi Spoonin klassikot sekä lastenmenun.

Raaka-aineina sesongin parhaat tuotteet

Päivittäin vaihtuvassa lounasbuffetissamme tarjoamme maittavia ja laadukkaita herkkuja. Lounasbuffetistamme tulet löytämään viikon jokaisena päivänä vähintään kaksi lämmintä ruokaa joista toinen on aina kasvisversio, päivän keiton, erittäin runsaan salaattibuffetin sekä maittavan leipävalikoiman. Lounasta on saatavilla maanantaista sunnuntaihin. Lounaan hinta on arkisin 12,50 euroa ja viikonloppuisin 15 euroa (viikonloppuisin hinta sisältää myös jälkiruuan).

Lisäksi ravintola Spoonista löytyy erittäin kattava á la carte -lista, josta jokaiselle herkuttelijalle löytyy jotakin. Á la carte -listamme rakentuu klassikkolistastamme sekä sesonkien mukaan vaihtuvasta listasta, joka vaihtuu noin kuukauden välein. Klassikkolistamme sisältää joukon ravintolamme rakastetuimpia annoksia. Näihin kuuluvat muun muassa Spoonin legendaarinen BBQ-burger sekä herkullinen pasta carbonara. Viime kesän sesonkiannosten suosikeiksi nousivat muun muassa kermainen lohikeitto sekä suussa sulava Ankkarisotto ja Metsästäjänleipä. Spoonista löydät myös laajan valikoiman artesaani pizzoja!

Olet meille aina erittäin lämpimästi tervetullut tulit sitten vieraaksemme suoraan golf kentältä tai ihan muuten vaan. P.S meillä ei ole pukukoodia, tule sellaisena kuin olet! 😊

Meiltä löydät myös erittäin laadukkaan sekä laajan viini- ja olutvalikoiman

Me Spoonissa uskomme, että onnistunut ravintolaelämys koostuu vähintään kolmesta osa-alueesta: Lämmin ja asianosaava palvelu, unohtumattoman herkullinen ruoka sekä täydellinen ruokajuoma.

Spoonin valikoimasta löydätkin yli 30 viiniä ja yli 20 erilaista olutta niin pienpanimoilta kuin isoilta ja tunnetuilta tuottajilta! Meillä saat tilattua myös yli 15 viiniä laseittain ja aina järkevään hintaan. Kaikissa viineissämme on sama euromääräinen myyntikate. Näin pystymme tarjoamaan sinulle yhä laadukkaampia viinejä ilman että lasillisen hinta karkaa käsistä! Eli mitä kalliimpaa viini sen halvemmaksi se suhteessa sinulle tulee.

Spoonista löydät myös laajan valikoiman klassikko cocktaileja ja tietenkin omat house cocktailimme!


Ota yhteyttä ravintola Spooniin osoitteessa spoon@fbk.fi tai soittamalla +358 50 443 1813

Yksityistilaisuudet ravintolassamme

120-paikkainen ravintolamme tarjoaa ihanteelliset puitteet myös erilaisia yksityistilaisuuksia varten. Talvikaudella järjestämme mielellämme isojakin yksityistilaisuuksia sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Tiloissamme onnistuvat mitä erilaisemmat tilaisuudet aina muutaman osallistujan yksityisillallisista yli sadan vieraan häihin. Toukokuusta syyskuun loppuun ravintolassamme järjestetään myös runsaasti erilaisia golf-tilaisuuksia. Voit varata omasi täältä -> https://pickalagolf.fi/yrityksille/yritystapahtumat.

Kesäkaudella järjestämme asiakkaillemme mielellämme alle neljänkymmenen henkilön yksityistilaisuuksia. Lisäksi organisoimme runsaasti erilaisia tapahtumia, kuten hauskoja grilli-iltoja, viininmaistajaisia, pop up -ravintoloita sekä teemaviikkoja. Seuraathan meitä Facebookissa, niin olet aina tietoinen tapahtumistamme!

Spoonissa on rento ja lämminhenkinen tunnelma. Tunnelmaa luovat suuri takka ja mukava sohvaryhmä. Kesällä käytössä on lisäksi 100-paikkainen, aurinkoinen terassi.

Onko yksityistilaisuuden järjestäminen sinulle ajankohtaista? Kerromme mielellämme lisää! Ota yhteyttä ravintola Spooniin osoitteessa spoon@fbk.fi tai soittamalla +358 50 443 1813