Spoonin viiniklubi

Spoonin viiniklubi syntyi ideasta tuoda Pickalan alueen viiniä ja ruokaa rakastaville asiakkaillemme oma, kuukausittain järjestettävä, nautinnon täyteinen ilta!

Kaikki ovat tervetulleita Spoonin viiniklubiin ja liityt automaattisesti klubin jäseneksi, kun osallistutut viini-iltaan. Voit myös käydä liittymässä viiniklubiin nettisivuillamme www.ravintolaspoon.fi/viini-klubi/

Viiniklubi-iltaan sisältyy aina vaihtuvan teeman mukaisten kolmen viinin maistelu, sekä kolmen ruokalajin illallinen viinien ympärille suunniteltuna. Viinien maistatuksen hoitaa joko oma Sommelierimme Teemu Huuhtanen tai vieraileva tähti maahantuojien toimesta.

Viini-illat

Viini-iltoja järjestämme viini-klubilaisillemme vähintään kerran kuukaudessa. Viini-iltojen aikana tutustutaan useampaan vaihtuvan teeman mukaiseen viiniin ja nautitaan unohtumattoman herkullinen 3-5 ruokalajin menu! Menu on aina rakennettu illan viinien ympärille.

Viinien matkaan sinut johdattaa joko oma Sommelierimme Teemu Huuhtanen tai vieraileva tähti viinien maahantuojalta.

Liity viini-klubiimme nyt ja saat aina sähköpostiisi mahdollisuuden ennakkovaraukseen ja saat ensimmäisenä tietää tulevan illan teeman ja menun! Myös mahdolliset ylimääräiset viini-illat ilmoitetaan ainoastaan klubilaisille. Voit myös varata paikan seuraavaan viini-iltaan liittymättä viiniklubiin sähköpostilla spoon@fbk.f

Liity klubiin!

Lähde Spoonin kanssa makumatkalle teeman mukaisten viinien ja ruokien kanssa ja nauti elämästäsi! Voit myös käydä liittymässä Spoonin viiniklubiin alla olevan lomakkeen kautta. Viiniklubin jäsenenä saat aina kuukausittain viinikirjeen, jossa saat  muutamia vinkkejä kauden viinivalintoihin tai vaikkapa grillausohjeita! Saat myös aina mahdollisuuden varata paikkasi seuraavan klubi-iltaan ennen kuin varaus vapautuu muille.

Liity tästä Spoonin viiniklubiin! Saat sähköpostiisi Spoonin viinisuositukset helteiseen kesään! Viiniklubin jäsenyys on täysin maksutonta. Saat myös ilmaiseksi viinivinkkejämme  kuukausittain sekä mahdollisuuden ennakkovarauksiin tuleviin viini-iltoihin. Viiniklubiin liittyminen ei siis sido sinua mihinkään :)